1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5903260265408
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mięso wieprzowe (89 %)
przyprawy
ekstrakty przypraw
woda
cukier
aromaty
sól
stabilizatory: E326, E261, E451, E450, E452, E331
przeciwutleniacze: E300, E301
substancja konserwująca: E250
Osłonka jadalna kolagenowa wołowa
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, seler, soję, mleko.
Marka
Balcerzak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paluszki śląskie. Kiełbaski wieprzowe, średnio rozdrobnione, wędzone, parzone.
Cechy
gwarancja jakości
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Kroi się coś wyjątkowego...
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 340
Głębokość - 38
Szerokość - 119
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława,
www.balcerzak.pl
tel. +48 68 356 66 82
Adres zwrotny
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława,
www.balcerzak.pl,
Tel. +48 68 356 66 82
Kontakt
Balcerzak Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Wróblów 38,
67-410 Sława
Dodatki
Przeciwutleniacze - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
konserwanty - Zawiera
Telefon kontaktowy
+48 68 356 66 82
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Adres internetowy
www.balcerzak.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1245 kJ / 301 kcal |
Tłuszcz: | 26,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 10,2 g |
Węglowodany: | 1,8 g |
w tym cukry: | 0,7 g |
Białko: | 13,3 g |
Sól: | 2,1 g |