1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 8711327377813
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
aromat
cukier
odtworzone odtłuszczone MLEKO
preparat serwatkowy (MLEKO)
fruktoza
syrop glukozowy
miazga kakaowa
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, fosfatydy amonu)
stabilizatory (guma guar, mączka chleba świętojańskiego, karagen)
tłuszcz kokosowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy, orzeszki ziemne, soję.
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody czekoladowe z pomarańczową nutą (w tym 2% czekolady z kakao z Ekwadoru).
Pozostałe informacje
560 g e
Dodatkowe informacje
www.icecreamjoy.com
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Unspecified Pack
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.,
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Infolinia: 801 313 115,
koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.,
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Infolinia: 801 313 115,
koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa,
Polska
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 66
Szerokość na półce - 132
Głębokość na półce - 197
Waga od dostawcy
Waga brutto - 606
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 197
Szerokość - 132
Wysokość - 66
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 313 115
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 100 ml = 2 x gałka** | %* 2 x gałka** |
---|---|---|---|
Energia | 744 kJ | 417 kJ | 5% |
Energia | 178 kcal | 100 kcal | 5% |
Tłuszcz | 7,7 g | 4,3 g | 6% |
w tym kwasy nasycone | 6,6 g | 3,7 g | 19% |
Węglowodany | 22 g | 12 g | 5% |
w tym cukry | 17 g | 9,6 g | 11% |
Białko | 3,8 g | 2,1 g | 4% |
Sól | 0,14 g | 0,08 g | 1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 56 g, 1000 ml/560 g = 10 x (2 x gałka) |