Dawtona Passata Rustica z bazylią 690 g

Udostępnij na Facebooku

Dawtona Passata Rustica z bazylią 690 g
  • Dawtona Passata Rustica z bazylią 690 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,690 kg

Kod kreskowy: 5901713016294

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

sól morska

pomidory

bazylia (1%)

Sporządzono ze 190 g pomidorów na 100 g produktu

Marka

Dawtona

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Przetarte pomidory z bazylią. Produkt pasteryzowany.

Cechy

naturalnie gęsta

1,3 kg pomidorów w butelce

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Rodzaj opakowania

Type - Glass Bottle

Adres producenta

Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
www.dawtona.pl

Adres zwrotny

Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
www.dawtona.pl

Kontakt

Dawtona Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie

Wymiary od dostawcy

Głębokość na półce - 78

Szerokość na półce - 78

Wysokość na półce - 220

Waga od dostawcy

Waga brutto - 1016

Jednostka sprzedażowa - od dostawcy

Wysokość - 220

Głębokość - 78

Szerokość - 78

Adres internetowy

www.dawtona.pl

Wartości odżywcze

Wartości odżywczeWartość odżywcza w 100 g% RWS* w 100 g
Wartość energetyczna147 kJ / 35 kcal2%
Tłuszcz0,2 g0%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone<0,1 g0%
Węglowodany5,5 g2%
w tym cukry3,8 g4%
Błonnik2,0 g-
Białko1,4 g3%
Sól0,32 g5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.