Delecta Z serca natury Fajny pisak XXL mix Polewa do dekoracji 42 x 30 g
Udostępnij na FacebookuProsimy o wpisanie w uwagach do zamówienia, który kolor Państwo wybrali.
1 szt - 0,030 kg
Kod kreskowy: 5900983123756
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
fajny pisak zielony: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, barwniki: chlorofile i chlorofiliny, luteina; regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
fajny pisak niebieski: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, barwnik: koncentrat spiruliny i jabłka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
fajny pisak żółty: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, barwnik: luteina, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
fajny pisak fioletowy: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, barwnik: karmin, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
fajny pisak czerwony: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, barwnik: karmin, ekstrakt z papryki; aromaty naturalne, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
fajny pisak biały: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać soję, orzechy arachidowe, orzechy laskowe, sezam.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Nie przechowywać w lodówce! Po otwarciu pisak zużyć w ciągu 60 dni.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
1. Umieść cały pisak w gorącej wodzie (nakrętką do dołu) na ok. 1 min.
2. Kilka razy ugnieć tubkę do uzyskania jednolitej struktury. Po otwarciu pisak jest gotowy do użycia.
Uwaga: Jeśli podczas dekorowania pisak zastygnie w tubce - wstaw go na chwilę do gorącej wody. Niewykorzystany pisak możesz użyć ponownie - wstaw go do gorącej wody do czasu, aż będzie miękki.
Adres producenta
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Adres zwrotny
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.delecta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2280 kJ/546 kcal |
Tłuszcze | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 18 g |
Węglowodany | 68 g |
w tym cukry | 68 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 0,06 g |