Diamant Cukier puder 400 g
Udostępnij na FacebookuIdealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew Subtelnie przyprószy oraz udekoruje ciasta i desery Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5907069001137
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier puder.
Cechy
idealny do wypieków
z polskich buraków
w zgodzie ze środowiskiem
Opis produktu
Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew
Subtelnie przyprószy oraz udekoruje ciasta i desery
Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste
Dodatkowe informacje
www.facebook.com/slodkielaczy
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 100
Głębokość - 38
Wysokość - 173
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61 8665061
www.diamant.pl
Adres kontaktowy
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
Kontakt
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
Przepisy
Uniwersalne bezy
Przygotowanie:
4 białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodawać 250 g cukru pudru nie przestając miksować i nie dopuszczając do powstania grudek. Na koniec dodać płaską łyżkę mąki ziemniaczanej i miksować kilka minut. Przy pomocy szprycy lub woreczka z uciętym rogiem nakładać na wyłożoną papierem blachę pożądane kształty bezy, zachowując między nimi odstępy.
Pieczenie:
Piec w temp. 120-140 stopni przez około 45 minut (obserwując co jakiś czas).
Uwagi:
Temperatura oraz czas pieczenia to wartości orientacyjne - należy je zawsze dostosować do swojego piekarnika.
Telefon kontaktowy
+48 61 8665061
Adres internetowy
www.diamant.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ / 400 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
w tym cukry | 100 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |