Haribo Żelki owocowe balla stixx malina-jeżyna 200g
Udostępnij na FacebookuHARIBO Balla-Stixx Malina/Jeżyna to długie i giętkie żelki w kształcie kabelków ze słodkim, cukrowym wypełnieniem o smaku soczystej maliny i jeżyny. Nietypowy format sprawia, że żelki Balla-Stixx wyraźnie odróżniają się od reszty asortymentu Haribo (i nie tylko). Swój intensywny kolor i niezrównany smak Haribo Balla-Stixx Malina/Jeżyna zawdzięczają wyłącznie naturalnym sokom owocowo-roślinnym. Balla Stixx potocznie nazywane „kabelkami” to idealne rozwiązanie dla fanów owocowych żelków Haribo, którzy chcą długo cieszyć się ich smakiem.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 4001686114445
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Hiszpania
Opis marketingowy
HARIBO Balla-Stixx Malina/Jeżyna to długie i giętkie żelki w kształcie kabelków ze słodkim, cukrowym wypełnieniem o smaku soczystej maliny i jeżyny. Nietypowy format sprawia, że żelki Balla-Stixx wyraźnie odróżniają się od reszty asortymentu Haribo (i nie tylko). Swój intensywny kolor i niezrównany smak Haribo Balla-Stixx Malina/Jeżyna zawdzięczają wyłącznie naturalnym sokom owocowo-roślinnym.
Balla Stixx potocznie nazywane „kabelkami” to idealne rozwiązanie dla fanów owocowych żelków Haribo, którzy chcą długo cieszyć się ich smakiem.
Składniki
cukier; syrop glukozowo-fruktozowy; mąka pszenna; woda; dekstroza; skrobia pszenna; tłuszcz palmowy; substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; żelatyna; kwas: kwas cytrynowy; emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; aromat; koncentraty owocowe i roślinne : czarna porzeczka, czarny bez, aronia, winogrona; ekstrakt z owoców czarnego bzu; barwnik: indygotyna; substancja glazurująca: wosk pszczeli biały i żółty, wosk carnauba.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
13 - 20 °C
Nazwa producenta
HARIBO sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,08 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,6 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 62 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 81 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,6 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1563 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 369 kcal/100g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 5 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 5 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 8 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 17 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | <1 |