1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5901333000253
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kurka ( pieprznik jadalny ) 50% ,
woda ,
ocet ,
cukier ,
sól ,
gorczyca ,
cebula ,
marchew ,
pieprz czarny ,
liść laurowy ,
ziele angielskie .
Dodatkowe informacje
Produkt produkowany pod stałym nadzorem grzyboznawcy nr.1352
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +4°C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
FUNGOPOL Sp.z.o.o sp.k.
ul. Chelmowska 17
89-632 Brusy
Adres zwrotny
FUNGOPOL Sp.z.o.o sp.k.
ul. Chelmowska 17
89-632 Brusy
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 190 kJ / 45 kcal |
Tłuszcz | 0,49 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 0,25 g |
Węglowodany | 8,5 g |
w tym cukry | 4,5 g |
Białko | 1,6 g |
Sól | <0,01 g |