Papillon Ser Roquefort 100 g
Udostępnij na FacebookuRoquefort Papillon Red Label to francuski ser miękki z przerostem niebieskiej pleśni. Smak sera jest bardzo intensywny i złożony, dzięki wytwarzaniu sera wyłącznie z mleka owczego.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 3177890001008
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury pleśniowe Penicillium roquefortii
podpuszczka zwierzęca
Sucha masa min. 55%
sól
kultury bakterii mlekowych
surowe MLEKO owcze
Marka
Papillon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Roquefort AOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia). Francuski ser podpuszczkowy dojrzewający z przerostem zielonej pleśni z pełnego surowego mleka owczego. Min. 52 % tł. w s.m.
Opis produktu
Roquefort Papillon Red Label to francuski ser miękki z przerostem niebieskiej pleśni. Smak sera jest bardzo intensywny i złożony, dzięki wytwarzaniu sera wyłącznie z mleka owczego.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wydzielanie się serwatki jest naturalnym zjawiskiem w procesie dojrzewania sera.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 0°C/ +8°C
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 25
Szerokość - 130
Wysokość - 117
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Fromageries Papillon,
12250 Roquefort-sur-Soulzon
Francja
Adres zwrotny
PPH Temar Sp. z o.o. sp.k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Kontakt
PPH Temar Sp. z o.o. sp.k.
Adres kontaktowy
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Adres dystrybutora
PPH Temar Sp. z o.o. sp.k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1572 kJ / 379 kcal |
Tłuszcz: | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 20 g |
Węglowodany: | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko: | 21 g |
Sól: | 3,60 g |