1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5902310010371
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mięso wieprzowe,
tłuszcz wieprzowy,
sól,
laktoza (z mleka),
przyprawy,
aromaty,
glukoza,
cukier,
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu,
kultury starterowe,
pleśń szlachetna.
Do wytworzenia 100g produktu zużyto 170g mięsa wieprzowego
Cechy
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 170 g mięsa wieprzowego.
Marka
" SOKOŁÓW "
Dodatkowe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Opis produktu
Salami bretońskie należy do grupy kiełbas surowych, suszonych i charakteryzuje się grubym rozdrobnieniem mięsa i tłuszczu. Wyselekcjonowany surowiec, niepowtarzalne przyprawy i sprawdzona technologia tworzą z tego produktu wędlinę na najwyższym światowym poziomie.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +1 °C do +10 °C.
Adres producenta
"Sokołów" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Oddział w Dębicy
ul. Słoneczna 7
39- 200 Dębica
Adres zwrotny
"Sokołów" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski