Ser kozi rolada dojrzewajaca
Udostępnij na FacebookuSer kozi rolada dojrzewająca - Rolada w poroście białej delikatnej pleśni. Produkowana z pasteryzowanego mleka koziego. Ma wspaniały słodko - kwaśny smak, świeży i aromatyczny kozi posmak. Łatwa do krojenia w plasterki. Ser stołowy, idealny do zapiekania. Bardzo znany zapiekany w boczku i serwowany na mieszance różnych sałat.
1 kg
Kod kreskowy: 72496
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko kozie,
bakterie fermentacji mlekowej,
podpuszczka,
sól,
pleśń Penicillium.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 4°C do + 8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Hiszpania
Adres producenta
Lacteos Caprinos S.A.,
C/Herradores 11-13,
23130 Campillo de Arenas, Jaen,
Hiszpania
Adres zwrotny
Dystrybutor:
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp.j
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1302 kJ/ 314 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,5 g |
Węglowodany | 3 g |
w tym cukry | 3 g |
Błonnik | <1 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,2 g |