Ser Le Merlemont
Udostępnij na FacebookuSer Le Merlemont - francuski ser produkowany z pasteryzowanego mleka krowiego. Miękki, kremowy o intensywnym smaku i aromacie. Idealny do zapiekania.
1 szt - 0,230 kg
Kod kreskowy: 3324040112132
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko krowie
kultury bakterii mlekowych
sól
podpuszczka
substancja stabilizująca – chlorek wapnia.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 2°C do + 8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Francja
Adres producenta
SASU Paturages Comtois
1 rue de la Fromagerie 70500
Aboncourt-Gesincourt
Francja
Adres zwrotny
Dystrybutor :
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1537,71 kJ/ 372 kcal |
Tłuszcz | 33,26 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 23,82 g |
Węglowodany | 0,90 g |
w tym cukry | 0,46 g |
Białko | 17,56 g |
Sól | 1,294 g |