1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5906775670095
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Salami burgundzkie - 100 g wyprodukowano z 70 g mięsa wieprzowego.
Skład :
mięso z indyka,
mięso wieprzowe,
sól,
glukoza,
przyprawy (w tym seler i gorczyca),
ekstrakt z czerwonego wina,
przeciwutleniacz : E301,
kultury starterowe bakterii, substancja konserwująca E250.
Salami - 100 g produktu wyprodukowano z 70 g mięsa z indyka i 60 g mięsa wieprzowego.
Skład :
mięso z indyka,
mięso wieprzowe,
sól,
glukoza,
przyprawy (w tym seler i gorczyca),
przeciwutleniacz E301;
barwnik : buraki czerwone,
kultury starterowe bakterii,
substancja konserwująca E250.
Marka
BALCERZAK
Opis produktu
Salami dwa smaki - kiełbasy drobiowo wieprzowe surowe, wędzone, dojrzewające.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, mleka.
Zalecenia dla alergików
Gluten - Może zawierać
Soja / nasiona soi - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do + 7 °C
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka, opakowanie zgrzewane
Adres producenta
" Balcerzak i Spółka "
Sp. z o.o.
Wróblów 38
67 - 410 Sława
Adres zwrotny
" Balcerzak i Spółka "
Sp. z o.o.
Wróblów 38
67 - 410 Sława