Tofu joya natural bio
Udostępnij na FacebookuTwarożek sojowy o naturalnym smaku otrzymywany w procesie koagulacji mleka sojowego. Tofu to nieoceniony składnik nowoczesnej kuchni, nie tylko wegetariańskiej. To także uniwersalny składnik obiadów, sałatek i deserów. Bogate w białko tofu jest zarazem niskokaloryczne i nie zawiera cholesterolu.
1 szt
Kod kreskowy: 9020200016152
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda,
20% SOJA*,
koagulant: siarczan wapnia. * z kontrolowanych
gospodarstw ekologicznych
Przechowywanie
Przed pierwszym otwarciem nie wymaga chłodzenia. Po otwarciu przechowywać w
lodówce i zużyć w ciągu 4 dni.
Kraj
Kraj pochodzenia - Austria
Adres producenta
Mona Naturprodukte GmbH, Lehargasse 11, 1060 Wien
Adres zwrotny
Temar Sp. z o.o. Sp.K. ul. Tartaczna 34, 40-479 Katowice
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 595 kJ/ 143 kcal |
Tłuszcz | 8,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 16 g |
sól | 0 g |