Baton BA! Proteinowy migdał, arachid, czekolada przed intensywnym treningiem 35g
Udostępnij na FacebookuBaton proteinowy z kawałkami orzechów i migdałów. Produkt ogólnego przeznaczenia, gotowy do spożycia. Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, mleko, sezam i soję. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający
1 szt - 0,035 kg
Kod kreskowy: 5900749631921
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Baton proteinowy z kawałkami orzechów i migdałów. Produkt ogólnego przeznaczenia, gotowy do spożycia.
Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, mleko, sezam i soję.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający
Składniki
Zawiera substancje słodzącą.
Składniki: Koncentrat białka serwatkowego (z mleka) zawierający 80% białka (WPC 80) 26%, inulina, czekolada 20% [ miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi); aromat naturalny], substancja słodząca: syrop maltitolowy; substancja wypełniająca: polidekstroza; orzeszki ziemne prażone cięte 4,3%, kolagen 2,9%, olej słonecznikowy, kreatyna 1,1 %, beta-alanina 1,1%, migdały prażone cięte 1%, błonnik grochowy, aromat, ekstrakt z korzenia żeń-szenia 0,2%, emulgator: lecytyny; potas, magnez, witaminy: C, B6, B12; ryboflawina, tiamina, cynk, niacyna, kwas pantotenowy, kwas foliowy.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Bakalland S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,17 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 29 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,2 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 19 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 44 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 6,0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 14 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1785 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 424 kcal/100g |
W porcji 35 g | |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,06 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 16 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,9 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 632 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 150 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 6,7 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 10 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 8 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 8 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 7 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 11 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 7 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 20 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |