Frupp baton owocowo - warzywny
Udostępnij na FacebookuBaton Frupp owowcowo - warzywny, jedyny taki na rynku !!! 100% składników z owoców i warzyw. Liofilizowane owoce, warzywa z dużą zawartością błonnika, polifenoli o właściwościach antyoksydacyjnych.Idealna przekąska dla każdego
1 szt - 0,012 kg
Kod kreskowy: 5900038003170
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
nie dotyczy
Opis marketingowy
Baton Frupp owowcowo - warzywny, jedyny taki na rynku !!! 100% składników z owoców i warzyw. Liofilizowane owoce, warzywa z dużą zawartością błonnika, polifenoli o właściwościach antyoksydacyjnych.Idealna przekąska dla każdego
Składniki
banan (28%), zagęszczony sok owocowy, ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok z winogron, trehaloza, przecier z marchwi 10%, zagęszczony sok z marakui 5%, pektyna, sok w proszku z marakui 0,3%, maltodekstryna
Temperatura przechowywania min - max
5x35 °C
Nazwa producenta
Celiko S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,1 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 3,5 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 9 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 53 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 84 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1561 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 368 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,1 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 3,5 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 9 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 53 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 84 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1561 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 368 kcal |
W porcji 12 g | |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,01 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 6,4 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 10 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 187 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 44 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,4 g |