Bielmar Śniadaniowa Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu klasyczna 450 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5900229000667
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny słonecznikowe)
sól (0,24%)
barwnik (karoteny)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
mleko ukwaszone
witaminy (A, D)
aromaty
oleje roślinne - rzepakowy, słonecznikowy w zmiennych proporcjach
woda
Zawartość tłuszczu: 60%
tłuszcz palmowy
Marka
Bielmar
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu (60%).
Cechy
Polski Producent
źródło omega 3
wysoka zawartość witamin A+D+E
bez konserwantów
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 4
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +4°C do +10°C.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 131
Szerokość - 131
Głębokość - 69
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Z. T. „Bielmar" Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
www.bielmar.pl
Adres zwrotny
Z. T. „Bielmar" Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
www.bielmar.pl
Kontakt
Z. T. „Bielmar" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
Oświadczenia żywieniowe
źródło omega 3
wysoka zawartość witamin A+D+E
Informacje dot. stylu życia
O obniżonej zawartości tłuszczu
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900229000674
Adres internetowy
www.bielmar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 2223 kJ / 541 kcal |
Tłuszcz | 60 g |
w tym - kwasy nasycone | 16 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym - cukry | 0,1 g |
Białko | 0,1 g |
Sól | 0,24 g |
Witamina A | 600 µg (75%*) |
Witamina D | 5,0 µg (100%*) |
Witamina E | 12 mg (100%*) |
Kwas alfa-linolenowy (omega-3) | 3 g |
*- % dziennej referencyjnej wartości spożycia (dla osób dorosłych) |