Ciabatta z szynką Piotr i Paweł
Udostępnij na FacebookuCiabatta z szynką. Pieczywo pszenne głęboko mrożone.
1 szt - 0,165 kg
Kod kreskowy: 5901214146162
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna,
woda,
15,1% szynka wędzona (66% mięso wieprzowe, sól, białko sojowe, stabilizatory : trifosforany, substancja zagęszczająca : karagen, cukier gronowy, wzmacniacz smaku : glutaminian monosodowy; białko wieprzowe, przeciwutlenicze izoaskorbinian sodu, aromat, substancja konserwująca : azotyn sodu ),
13,9% sos z pomidorów suszonych (olej roślinny słonecznikowy, 35% suszone pomidory, sos pomidorowy, bazylia, sól, cukier, mąka ryżowa, pieprz, regulator kwasowości : kwas mlekowy; przeciwutleniacz : kwas askorbinowy),
7,5% ser gouda (mleko pasteryzowane, sól, stabilizator : chlorek wapnia, substancja konserwująca : lizozym z białka jaja, kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik : karoteny),
7,5% ser mozzarella,
mąka żytnia,
3% papryka pepperoni konserwowa,
mieszanka piekarnicza (suchy zakwas pszenny, mąka pszenna, stabilizator : karboksymetyloceluloza, tłuszcz roślinny palmowy, gluten pszenny, cukier, emulgator : mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; ekstrakt ze słodu jęczmiennego, mąka sojowa, odtłuszczone mleko w proszku,
włókna pszenne,
substancja przeciwzbrylająca : fosforany wapnia; środek do przetwarzania mąki : kwas askorbinowy ; enzymy) drożdże, olej roślinny rzepakowy, słonecznik, sól, cukier, pieprz, zioła .
Produkt może zawierać gorczycę, seler, sezam i orzechy
Marka
" Piotr i Paweł "
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres :
naszeprodukty@piotripawel.pl
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać gorczycę, seler, sezam i orzechy
Przechowywanie
Warunki przechowywania : temperatura - 18 °C lub niższa.
Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Przygotowanie i stosowanie
Zamrożony produkt wyciągnąć z opakowania (folia), włożyć do nienagrzanego piekarnika, następnie nastawić temperaturę na około 200 °C - 220 °C, podgrzewać do momentu zarumienienia produktu i roztopienia się sera. Można też produkt wcześniej rozmrozić i po wyciągnięciu z opakowania (folia) włożyć do nagrzanego piekarnika około 200 °C do 220 °C i podgrzewać do momentu zarumienienia i roztopienia sera. Czas odgrzewania zapiekanki rozmrożonej jest odpowiednio krótszy. Podane wartości są wartościami orientacyjnymi, prosimy uwzględnić właściwości i cechy swojego piekarnika.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Adres zwrotny
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1618 kJ / 386 kcal |
tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g |
węglowodany | 47 g |
w tym cukry | 1,9 g |
błonnik | 2,8 g |
białko | 13 g |
sól | 1,5 g |