1 szt - 0,360 kg
Kod kreskowy: 5900983022769
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Ciasto Bananata
Składniki
Ciasto: cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); emulgatory: E472b, E472a; mleko odtłuszczone w proszku. Mieszanka do masy śmietanowej: cukier puder, żelatyna, skrobia modyfikowana ziemniaczana, aromat. Płatki czekolady (mogą zawierać mleko i soję): cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: E 442, E 476
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
0 - 20 °C
Nazwa producenta
Bakalland S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,31 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,4 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 18 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 26 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 6,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 11 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 912 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 218 kcal/100g |
W porcji 114 g | |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 248 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1039 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,35 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 3,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 21 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 29 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 7,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 13 g |