1 szt - 0,016 kg
Kod kreskowy: 5900288060794
Dodatkowe informacje
Producent
Cykoria
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Składniki
aromat (etylowanilina)
cukier
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gluten, jaja, mleko i produkty pochodne.
Marka
Cykoria
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy
Cechy
na 0,5 kg mąki
O marce
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Dodatkowe informacje
Doskonała kuchnia
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Można zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed zawilgoceniem.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 86
Wysokość - 120
Głębokość - 4
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Adres zwrotny
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Serwis Konsumenta
email: serwis@cykoria.com.pl
www.cykoria.com.pl
Adres kontaktowy
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Kontakt
CYKORIA S.A.
Przepisy
Przepis na śmietanowiec:
Składniki: 400 ml kwaśnej śmietany, 1 szklanka cukru, Cukier wanilinowy Cykoria, 4 łyżki Żelatyny spożywczej cykoria, Galaretka Cykoria.
Sposób przyrządzenia: Śmietanę ubić z cukrem. Żelatynę rozpuścić w 1/3 szklanki wody i przestudzoną wlać do śmietany. Masę wylać do formy i włożyć do lodówki. Gdy zgęstnieje polać dowolną galaretką Cykoria.
Email kontaktowy
serwis@cykoria.com.pl
Adres internetowy
www.cykoria.com.pl