Diamant Cukier do polew 250 g
Udostępnij na FacebookuDiamant Cukier do polew (suchy fondant) jest przeznaczony do przygotowywania polew zdobiących wypieki. Dodatek syropu glukozowego sprawia, że polewy zachowują plastyczność, są białe, jednolite, błyszczące, szybko gęstnieją oraz dobrze przylegają do zdobionej powierzchni.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5907069009751
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
cukier biały
suchy syrop glukozowy
Marka
Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Suchy fondant
Cechy
na lśniącą, gładką polewę
produkt nie zawiera substancji konserwujących, sztucznych barwników i aromatów
Opis produktu
Diamant Cukier do polew (suchy fondant) jest przeznaczony do przygotowywania polew zdobiących wypieki. Dodatek syropu glukozowego sprawia, że polewy zachowują plastyczność, są białe, jednolite, błyszczące, szybko gęstnieją oraz dobrze przylegają do zdobionej powierzchni.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 77
Głębokość - 48
Wysokość - 129
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Adres kontaktowy
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Kontakt
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
Informacje o dodatkach: pozostały tekst
Produkt nie zawiera aromatów.
Dodatki
Barwniki sztuczne - Nie zawiera
Sztuczne konserwanty - Nie zawiera
Przepisy
Przepis podstawowy na polewę, na duże ciasto
Składniki: 200 g Diamant Cukru do polew, 20 ml zimnej wody
Sposób przygotowania: cukier dokładnie wymieszać z wodą na gładką, jednolitą masę i rozprowadzić po schłodzonym cieście.
Zamiast wody można użyć:
1. sok z cytrusów (dodając dla podkreślenia smaku otartą skórkę),
2. mleko, jogurt lub kwaśną śmietanę.
Należy zachować proporcje jak w przypadku wody.
Sprawdzone przepisy na www.diamant.pl
Telefon kontaktowy
+48618665061
Adres internetowy
www.diamant.pl
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ |
Wartość energetyczna | 400 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
w tym cukry | 89 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |