Cukier kokosowy
Udostępnij na FacebookuCukier kokosowy - Cukier kokosowy to produkt otrzymywany z palmy kokosowej, której pąki kwiatowe są nacinane, a uzyskany sok podlega procesowi krystalizacji. Jako jeden z niewielu słodzików zawiera polifenole, które mają zdolność neutralizowania wolnych rodników. Dużym atutem cukru kokosowego jest niski indeks glikemiczny = 35. ma bursztynowy kolor i łagodny posmak karmelu.
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5905669040518
Dodatkowe informacje
Producent
Przechowywanie
Produkt należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób użycia: stosować jak zwykły cukier.
Adres producenta
Dystrybucja :
BIO Harmony Sp.z.o.o
ul. Jagielońska 74
03-301 Warszawa
Adres zwrotny
BIO Harmony Sp.z.o.o
ul. Jagielońska 74
03-301 Warszawa