Czekolada szlachetna Bio ekwador 42% zawartości kakao
Udostępnij na Facebooku100% produktów rolnictwa ekologicznego. Swoją wyjątkowość zawdzięcza 72 godzinom konszowania, czyli uszlachetniania poprzez powolne, delikatne mieszanie masy czekoladowej. Nie zawiera lecytyny sojowej. Wyprodukowana w SZWAJCARII wg tradycyjnej receptury.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 4024297005193
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
surowy cukier trzcinowy*,
pełne mleko w proszku*26%,
masło kakaowe*,
masa kakaowa*,
mielona bourbon wanilia* z certyfikowanych upraw ekologicznych
Dodatkowe informacje
Masa kakaowa minimum 42%
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, migdałów
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym, suchym i wolnym od zapachów miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Szwajcaria
Adres producenta
Wyprodukowano w Szwajcarii dla :
NATURATA AG D-71672 Marbaoh
Adres zwrotny
Dystrybutor w Polsce:
Victualla Saluber
Ekologiczne Produkty Żywnościowe Lidia Tokarowska
Al.Prymasa Tysiąclecia 60/62
01-424 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 2340 kJ / 563 kcal |
tłuszcz | 39 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
węglowodany | 42 g |
w tym cukry | 40 g |
białko | 9 g |
sól | 0,3 g |