Czekolada szlachetna Bio panama 80% kakao
Udostępnij na Facebooku100% produktów rolnictwa ekologicznego. Certyfikacja ekologiczna zgodna z normami UE 2092/91/DE. Certyfikacja w Polsce AGRO BIO TEST RE-07/2005/PL Swoją wyjątkowość zawdzięcza 72 godzinom konszowania, czyli uszlachetniania poprzez powolne, delikatne mieszanie masy czekoladowej. Nie zawiera lecytyny sojowej. Wyprodukowana w SZWAJCARII wg tradycyjnej receptury.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 4024297005179
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Masa kakaowa,surowy cukier trzcinowy,masło kakaowe,mielona bourbon wanilia.Nie zawiera lecytyny sojowej.Masa kakaowa minimum 80%.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości:mleka,orzechów laskowych,migdałów,orzeszków ziemnych
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym i wolnym od zapachów miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Szwajcaria
Adres producenta
Naturata AG D-71872 Marbach
Adres zwrotny
Dystrybutor:
Victualla Saluber
Ekologiczne Produkty Żywnościowe Lidia Tokarowska
Al.Prymasa 1000-lecia 60/62
01-424 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2480 kJ/598 kcal |
Tłuszcz | 48 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 29 g |
Węglowodany | 25 g |
w tym cukry | 19 g |
Białko | 10 g |
Sól | <0,1 g |