1 szt - 0,330 litr
Kod kreskowy: 5900643021408
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
skrobia modyfikowana
mleko w proszku
maślanka (77%)
substancja zagęszczająca: pektyny
żelatyna
tłuszcz palmowy (18%)
barwnik: karoteny
śmietanka
żywe kultury bakterii mlekowych
Marka
Danone
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kremowy Mix 18%. Mieszanka maślanki z tłuszczem roślinnym.
Opis alternatywny
Opis od dostawcy - Kremowy MIX 18% 330g (do zup i sosów)
Cechy
nie warzy się
Pozostałe informacje
w 15 g 116 kJ 28 kcal 1%*
w 100 g 770 kJ / 186 kcal
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia. Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze 2-8°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 116
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23
01-103 Warszawa
Adres zwrotny
Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23
01-103 Warszawa
Infolinia 801 33 11 33
opłata według taryfy lokalnej
www.danone.pl
Adres kontaktowy
ul. Redutowa 9/23
01-103 Warszawa
Kontakt
Danone Sp. z o.o.
O producencie
Wyprodukowano dla koncernu Danone.
Telefon kontaktowy
801331133
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Kubek zawiera 22 sugerowane porcje po 15 g (15 g ≈ 1 łyżka stołowa).
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900643021415
Adres internetowy
www.danone.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | W 100 g | w porcji 15 g | % RWS* w porcji |
---|---|---|---|
Energia | 770 kJ / 186 kcal | 116 kJ / 28 kcal | 1 |
Tłuszcz | 18,0 g | 2,7 g | 4 |
w tym kwasy nasycone | 8,6 g | 1,3 g | 7 |
Węglowodany | 3,3 g | 0,5 g | <1 |
w tym cukry | 3,3 g | 0,5 g | <1 |
Białko | 2,8 g | 0,4 g | 1 |
Sól | 0,0 g | 0,0 g | 0 |
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia. Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
Kubek zawiera 22 sugerowane porcje po 15 g (15 g ≈ 1 łyżka stołowa). |