1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 8420197000119
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Puro de Oveja : mleko owcze pasteryzowane, podpuszczka,
sól, kultury bakterii, 50% tł. w s.m.
Curado : mleko mieszane pasteryzowane, podpuszczka, sól, kultury bakterii, 45% tł. w s.m.
Semicurado : mleko mieszane pasteryzowane, podpuszczka, sól, kultury bakterii 45% tł. w s.m.
Tierno : mleko mieszane pasteryzowane, podpuszczka, sól, kultury bakterii, 45% tł. w s.m.
Puro de Cabra mleko kozie pasteryzowane, podpuszczka, sól, kultury bakterii, 50% tł. w s.m.
Puro de Oveja al Romero : mleko owcze z rozmarynem pasteryzowane, podpuszczka, sól, kultury bakterii, 50% tł. w s.m.
Marka
Jansen
Opis produktu
Talerz serów mieszanych.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +6°C
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl