1 szt - 0,220 kg
Kod kreskowy: 5901752191471
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
galareta 50% ( woda , ocet spirytusowy 10% , sól , żelatyna wieprzowa , regulator kwasowości : kwas cytrynowy , substancja słodząca : sacharynian sodu , substancja konserwująca : benzoesan sodu , przyprawy ) ,
kawałki fileta z makreli ( Scomber scombrus ) gotowane 32% ,
warzywa marynowane ( marchew , papryka , groszek )
Dodatkowe informacje
Metoda produkcji : złowione w morzu. Obszar połowu : FAO27 Północno - Wschodni Atlantyk. Narzędzie połowowe : włoki.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze : 2 - 6 °C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
RYBHAND Sp.z.o.o Sp.k
ul. Św. Ducha 118/120
63-200 Jarocin
Adres zwrotny
RYBHAND Sp.z.o.o Sp.k
ul. Św. Ducha 118/120
63-200 Jarocin
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 288 kJ / 69 kcal |
Tłuszcz | 2,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,83 g |
Węglowodany | 1,7 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 9,1 g |
Sól | 1,6 g |
Błonnik | 0,6 g |