1 szt - 0,800 kg
Kod kreskowy: 5902353004009
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
Składniki
cukier
maltodekstryna
glukoza
sól
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
stabilizator: kwas jabłkowy
woda
substancja konserwująca: benzoesan sodu
Marka
Seko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry solone a'la matjas 50% w zalewie 50%.
Cechy
Polski Producent
bez substancji słodzących
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 132
Szerokość - 134
Wysokość - 111
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Kontakt
SEKO S.A.
Adres kontaktowy
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Dodatki
Substancje słodzące - Nie zawiera
Przepisy
Ciesz się smakiem i przygotuj z Seko
Wybuchowe filety a'la matjas z pestkami granata!
Potrzebujesz:
40 dag filetów śledziowych solonych a'ala Matjas Seko
5 łyżek majonezu
4 łyżki jogurtu naturalnego
1 dojrzały granat
4 gałązki koperku
pieprz grubo mielony
Sposób przygotowania:
Filety śledziowe pokrój w średnie kawałki. Majonez wymieszaj z jogurtem i połącz ze śledziami. Dopraw do smaku grubo zmielonym pieprzem. Całość wyłóż na talerzyk, posyp obficie pestkami granata. Gotową potrawę możesz udekorować gałązkami koperku. Smacznego!
Telefon kontaktowy
+48525108140
Adres internetowy
www.sekosa.pl
Numer fax
+48523967351
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu po odsączeniu zalewy: |
---|---|
Wartość energetyczna | 509 kJ/122 kcal |
Tłuszcz | 8,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 11 g |
Sól | 6,0 g |