1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5900344403374
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żółtko jaja
mielona gorczyca
6,8% cebula marynowana
kurkuma
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
35% krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, sól, ocet spirytusowy, cukier)
woda
3% jabłko gotowane
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
cukier
olej rzepakowy
ocet spirytusowy
6,5% ogórki konserwowe
8,3% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
sól
jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar)
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję i seler.
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Krojone, marynowane filety śledziowe bez skóry w sosie śmietanowym.
Cechy
100% dziko żyjąca ryba
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Soja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Seler - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 102
Szerokość - 108
Głębokość - 108
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
Pochodzenie
Obszar połowu ryb - Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1174 kJ / 284 kcal |
Tłuszcz: | 26,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,1 g |
Węglowodany: | 5,9 g |
w tym cukry: | 5,3 g |
Białko: | 6,5 g |
Sól: | 2,0 g |
Możliwe naturalne odchylenia |