1 szt - 0,102 kg
Kod kreskowy: 5901069004570
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
olej rzepakowy (40% przed sterylizacją)
filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (60% ryby przed sterylizacją)
sól
naturalny aromat papryki
Marka
Pirat
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Dodatkowe informacje
Czy wiesz, dlaczego piraci nosili opaski na jedno oko?
Przystosowanie wzroku do zmiennych warunków oświetlenia trwa długo, a w pirackim fachu nawet kilka sekund kiepskiego widzenia mogło skończyć się marnie. Była na to rada: aby skrócić ten proces, piraci zmieniali opaskę z jednego oka na drugie. Oko dotąd zakryte było już przystosowane do ciemności i pirat nie musiał tracić czasu po omacku, by dobyć szabli.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności wzgl. do 80%.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 25
Min. temp. °C - 4
Maks. wilgotność % - 80
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 83
Szerokość - 150
Głębokość - 23
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne ,,ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne ,,ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
tel. 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
Adres kontaktowy
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
Kontakt
Przetwórstwo Rybne ,,ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Telefon kontaktowy
598472700
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Obszar połowu ryb - Ocean Spokojny FAO 61
Metoda połowu ryb - złowione w morzu włokiem pelagicznym
Email kontaktowy
lososustka@lososustka.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Scomber japonicus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1553 kJ / 376 kcal |
Tłuszcz: | 36 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 5,4 g |
Węglowodany: | 0 g |
w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 13 g |
Sól: | 0,90 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |