1 szt - 2,000 kg
Kod kreskowy: 5906207020320
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ser mozzarella (mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna)
skrobia ziemniaczana (na powierzchnię wiórek)
Marka
Galbani
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Mozzarella Wiórki.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 5 dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 337
Wysokość - 307
Głębokość - 62
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Kontakt
Lactalis Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05906207475625
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Mleko pochodzi z UE. Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.galbani.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1191 kJ/286 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 2,5 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,4 g |