Goat Farm Bio Ser kozi w plastrach 90 g
Udostępnij na FacebookuSer kozi BIO w plastrach to przepyszny dodatek do posiłku. Plastry o mlecznym kolorze i delikatnym zapachu zachęcają do spożycia. Ser kozi rozpływa się w ustach dosłownie w kilka sekund, pozostawiając wyraźny posmak mleka koziego na dłuższą chwilę oraz sprawiając, że chce się jeść go więcej. Posiada certyfikat BIO, ponieważ powstaje na bazie mleka w 100% ekologicznego od kóz wypasanych przez większość roku na zielonych łąkach Holandii. To idealny produkt dla osób dbających o wysoką jakość żywienia i stawiających na produkty ekologiczne. Jest dobrym źródłem białka, które buduje mięśnie i jest niezbędne do efektywnej regeneracji organizmu. Zawiera kultury bakterii kwasu mlekowego zwane probiotykami, które sprzyjają sprawnej pracy jelit i odporności organizmu oraz nienasycone kwasy tłuszczowe, wspomagające prace układu sercowego i nerwowego. Stanowi świetne uzupełnienie pełnowartościowej diety. Ser kozi BIO pasuje do różnorodnych dań i sprawdzi się w każdej kuchni, jednak najlepiej pasuje do pieczywa. Praktyczna grubość plasterków sprawia, że każda kanapka zyskuje wyjątkowy smak, który jednocześnie nie dominuje nad innymi składnikami. Można zastosować go również jako dodatek do wszelkich dań obiadowych. Bardzo dobrze sprawdzi się serwowany na ciepło w daniach kuchni włoskiej np. do makaronu, zapiekanki warzywnej czy pizzy. Kanapka z pełnoziarnistego pieczywa z serem kozim BIO i warzywami w obecności białego wytrawnego wina to doskonały pomysł na idealną kolację lub szybką przekąskę. Przyjemne w dotyku opakowanie zapewnia łatwe otwieranie i zamykanie. Dzięki szczelnemu zamknięciu ser zachowuje na długo świeżość. Ser posiada papierowe przekładki, które sprawiają, ze plastry nie zlepiają się ze sobą. Goat Farm to marka ceniona w Europie. Mleko do produkcji serów pochodzi z wyselekcjonowanych hodowli kóz, które przez praktycznie cały rok pasą się na zielonych łąkach. Filarem sukcesu marki Goat Farm jest skupienie się na wyjątkowym smaku, który zachwyca podniebienia konsumentów.
1 szt
Kod kreskowy: 5902431270517
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
kultury bakterii starterowe (z MLEKA)
pasteryzowane MLEKO kozie*
podpuszczka mikrobiologiczna
sól
Marka
Goat Farm
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Holenderski ser Bio podpuszczkowy z mleka koziego, dojrzewający, w plastrach. Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 50%.
Opis produktu
Ser kozi BIO w plastrach to przepyszny dodatek do posiłku. Plastry o mlecznym kolorze i delikatnym zapachu zachęcają do spożycia. Ser kozi rozpływa się w ustach dosłownie w kilka sekund, pozostawiając wyraźny posmak mleka koziego na dłuższą chwilę oraz sprawiając, że chce się jeść go więcej. Posiada certyfikat BIO, ponieważ powstaje na bazie mleka w 100% ekologicznego od kóz wypasanych przez większość roku na zielonych łąkach Holandii. To idealny produkt dla osób dbających o wysoką jakość żywienia i stawiających na produkty ekologiczne.
Jest dobrym źródłem białka, które buduje mięśnie i jest niezbędne do efektywnej regeneracji organizmu. Zawiera kultury bakterii kwasu mlekowego zwane probiotykami, które sprzyjają sprawnej pracy jelit i odporności organizmu oraz nienasycone kwasy tłuszczowe, wspomagające prace układu sercowego i nerwowego. Stanowi świetne uzupełnienie pełnowartościowej diety.
Ser kozi BIO pasuje do różnorodnych dań i sprawdzi się w każdej kuchni, jednak najlepiej pasuje do pieczywa. Praktyczna grubość plasterków sprawia, że każda kanapka zyskuje wyjątkowy smak, który jednocześnie nie dominuje nad innymi składnikami. Można zastosować go również jako dodatek do wszelkich dań obiadowych. Bardzo dobrze sprawdzi się serwowany na ciepło w daniach kuchni włoskiej np. do makaronu, zapiekanki warzywnej czy pizzy. Kanapka z pełnoziarnistego pieczywa z serem kozim BIO i warzywami w obecności białego wytrawnego wina to doskonały pomysł na idealną kolację lub szybką przekąskę.
Przyjemne w dotyku opakowanie zapewnia łatwe otwieranie i zamykanie. Dzięki szczelnemu zamknięciu ser zachowuje na długo świeżość. Ser posiada papierowe przekładki, które sprawiają, ze plastry nie zlepiają się ze sobą.
Goat Farm to marka ceniona w Europie. Mleko do produkcji serów pochodzi z wyselekcjonowanych hodowli kóz, które przez praktycznie cały rok pasą się na zielonych łąkach. Filarem sukcesu marki Goat Farm jest skupienie się na wyjątkowym smaku, który zachwyca podniebienia konsumentów.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07 Rolnictwo UE
Dodatkowe informacje
Dziel się smakiem
Wejdź na:
poznajkoze.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +1°C - +8°C
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres zwrotny
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska,
+48 22 101 14 46
Kontakt
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 200
Głębokość na półce - 12
Szerokość na półce - 152
Waga od dostawcy
Waga brutto - 104
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 200
Szerokość - 152
Głębokość - 12
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Telefon kontaktowy
+48 22 101 14 46
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Holandii.
Adres dystrybutora
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska,
+48 22 101 14 46
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1511 kJ / 361 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 22 g |
Sól | 1,6 g |