1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5908226813037
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość procentowa tłuszczu poniżej 3%
mięso siekane z szynki wieprzowej
Stosunek kolagenu do białka mięsa poniżej 11%
Marka
Goodvalley
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mięso mielone siekane z szynki wieprzowej.
Cechy
poniżej 3% tłuszczu
Produkt polski
od pola do stołu
z chowu bez antybiotyków
zerowy ślad węglowy
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Tacka w 100% pochodzi z recyklingu i nadaje się w 100% do recyklingu
FSC - Mieszany, Opakowanie, FSC C130909
Dodatkowe informacje
Chcesz dowiedzieć się więcej o naszym sposobie wytwarzania mięsa?
Zapraszamy na naszą stronę www.goodvalley.com
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć po obróbce cieplnej. Opakowanie zawiera wkład absorbcyjny. Pergamin znajdujący się pod wstęgą mięsa nie nadaje się do spożycia.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 2
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C nie dłużej niż 24h.
Adres producenta
Goodvalley sp. z o.o.
ul. Młyńska 43b
77-320 Przechlewo
www.goodvalley.com
Adres zwrotny
Goodvalley sp. z o.o.
ul. Młyńska 43b
77-320 Przechlewo
www.goodvalley.com
Kontakt
Goodvalley sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Młyńska 43b
77-320 Przechlewo
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 75
Głębokość na półce - 276
Szerokość na półce - 88
Waga od dostawcy
Waga brutto - 430
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 276
Szerokość - 88
Wysokość - 75
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski. Miejsce chowu: Polska. Miejsce uboju: Polska
Adres internetowy
www.goodvalley.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | %RWS* w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 528 kJ /125 kcal | 6% |
Tłuszcz | 4 g | 6% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g | 8% |
Węglowodany | 0 g | 0% |
w tym cukry | 0 g | 0% |
Białko | 22 g | 43% |
Sól | 0 g | 0% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | ||
Podane wartości odżywcze dotyczą produktu przed obróbką termiczną. | ||
Zawartość soli zadeklarowana w tabeli wartości odżywczej pochodzi z naturalnie występującego sodu w mięsie. |