Jana Jogurt naturalny zawiera bakterie La-5 i BB-12 kubek 380g
Udostępnij na FacebookuJogurt z kulturami bakterii La-5® i BB-12® wzbogacony witaminami B6, B12, D3. 380 g
1 szt - 0,380 kg
Kod kreskowy: 5902476000483
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Jogurt z kulturami bakterii La-5® i BB-12® wzbogacony witaminami B6, B12, D3. 380 g
Składniki
Składniki: jogurt naturalny, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12 i Lactobacillus acidophilus La-5, witaminy: B6, B12, D3.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
1 - 8 °C
Nazwa producenta
Średzka Spółdzielnia Mleczarska Jana
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,14 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,7 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 6,9 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 6,9 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,0 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 345 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 82 kcal/100g |