1 szt - 0,340 kg
Kod kreskowy: 5904467109243
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
śmietanka pasteryzowana
mleko pełne pasteryzowane
mleko w proszku odtłuszczone
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
białka mleka
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny.
Cechy
doskonały jogurt od Maluty
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym*
*więcej na www.maluta.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze. od +2 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 89
Głębokość - 95
Szerokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41,
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61;
fax 55 247 41 14
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41,
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61;
fax 55 247 41 14
www.maluta.pl
Adres kontaktowy
ul. Warszawska 41,
82-100 Nowy Dwór Gdański
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Telefon kontaktowy
55 247 41 14
55 247 24 61
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 489 kJ / 118 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 0,15 g |