1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 5906295340119
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
MLEKO
BIAŁKA MLEKA
żywe kultury bakterii jogurtowych (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) (zawierają LAKTOZĘ (z MLEKA)
ŚMIETANKA
Marka
Greek style
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typu greckiego, 10 % tłuszczu.
Cechy
nowa receptura
10 % tłuszczu - do sałatek, sosów i deserów
zawiera kultury bakterii Lactobacillus bulgaricus oraz Streptococcus thermophilus
Dodatkowe informacje
Facebook: /swiatserowtemar
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od +1°C do +8°C.
Wydzielanie się serwatki jest naturalnym procesem, charakterystycznym dla tego typu produktu. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Wysokość - 54
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
PPH TEMAR Sp. z o.o. sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Adres zwrotny
PPH TEMAR Sp. z o.o. sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Kontakt
PPH TEMAR Sp. z o.o. sp.k.
Adres kontaktowy
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce. Mleko: pochodzenie Polska.
Adres internetowy
www.temar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 516 kJ / 124 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,5 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 0,10 g |