1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5901194001048
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii jogurtowych
mleko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny 0% tłuszczu
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Wysokość - 116
Głębokość - 95
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Oddział ZPM w Sokółce
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
tel. 86 273 04 00
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Informacje dot. stylu życia
0% tłuszczu
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Telefon kontaktowy
862730400
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 173 kJ / 41 kcal |
tłuszcz w tym | 0 g |
- kwasy nasycone | 0 g |
węglowodany w tym | 5,7 g |
- cukry | 5,7 g |
białko | 4,5 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występujące sodu. |