Kefir bianco latte
Udostępnij na FacebookuKefir bianco latte - Najwyższej jakości napój, produkowany z mleka krowiego poddanego procesowi fermentacji. Idealnie pasuje do koktajli mlecznym oraz jako dodatek do dań kuchni orientalnej. Z powodzeniem może być stosowany jako zaczyn do ciast, chlebów oraz naleśników.
1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 5905669860338
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko ,
mleko w proszku
białka mleka
kultury bakterii fermentacji mlekowej
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +1°C do +8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Wyprodukowano w Polsce dla:
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J..
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 202 kJ/ 408 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,5 g |
Białko | 3,9 g |
Sól | 0,13 g |