Włocławek Ketchup pikantny 380 g
Udostępnij na FacebookuOto Ketchup Włocławek! Ale Państwo znają go przecież, prawda? Od zawsze kultowy, przez wielu uwielbiany. Bo od wielu lat robimy go tak samo. Oryginalna receptura i smak, pyszne pomidory z dodatkiem przecierów warzywnych. Kultowy ketchup Włocławek zamknięty w szklanym słoiczku.
1 szt - 0,380 kg
Kod kreskowy: 5901248001444
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ocet spirytusowy
przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%)
przyprawy
pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu)
cukier
skrobia modyfikowana kukurydziana
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ketchup pikantny. Pasteryzowany.
Marka
Włocławek
Cechy
bez substancji konserwujących
oryginalna receptura i smak
Opis produktu
Oto Ketchup Włocławek! Ale Państwo znają go przecież, prawda? Od zawsze kultowy, przez wielu uwielbiany. Bo od wielu lat robimy go tak samo. Oryginalna receptura i smak, pyszne pomidory z dodatkiem przecierów warzywnych. Kultowy ketchup Włocławek zamknięty w szklanym słoiczku.
Zalecenia dla alergików
Seler - Zawiera
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 72
Szerokość - 72
Wysokość - 128
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Agros Nova Sp. z o.o. Sp. k.
al. Stanów Zjednoczonych 61 A
04-028 Warszawa
Adres zwrotny
Agros Nova Sp. z o.o. Sp. k.
al. Stanów Zjednoczonych 61 A
04-028 Warszawa
www.wloclawekketchup.pl
Adres kontaktowy
al. Stanów Zjednoczonych 61 A
04-028 Warszawa
Kontakt
Agros Nova Sp. z o.o. Sp. k.
Dodatki
Sztuczne konserwanty - Nie zawiera
Opakowanie handlowe
GTIN - 05901248001703
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901248003080
Adres internetowy
www.wloclawekketchup.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 449 kJ / 106 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 23 g |
- w tym cukry | 23 g |
Białko | 1,7 g |
Sól | 1,6 g |