1 szt
Kod kreskowy: 5907771443270
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kiełki cieciorki (20 %)
kiełki fasoli mung (40 %)
kiełki soczewicy brązowej (20 %)
kiełki soczewicy zielonej (20 %)
Marka
Uniflora
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mieszanka kiełków: fasoli mung, cieciorki, soczewicy brązowej i zielonej.
Cechy
Produkt polski
źródło witaminy B6, tiaminy, kwasu foliowego
źródło miedzi, manganu, fosforu
źródło błonnika pokarmowego
Przygotowanie i stosowanie
Gotowe do spożycia
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 96
Głębokość - 69
Wysokość - 137
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Adres zwrotny
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Kontakt
UNIFLORA Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło witaminy B6, tiaminy, kwasu foliowego
źródło błonnika pokarmowego
źródło miedzi, manganu, fosforu
Adres kontaktowy
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski
Adres internetowy
www.uniflora.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 542 kJ/128 kcal |
Tłuszcz | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 19,2 g |
w tym cukry | 2,4 g |
Błonnik | 5,2 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 0 g |
Kwas foliowy | 126 µg (63 %*) |
Tiamina | 0,20 mg (18 %*) |
Witamina B6 | 0,25 mg (18 %*) |
Miedź | 0,35 mg (35 %*) |
Mangan | 0,52 mg (26 %*) |
Fosfor | 118,6 mg (17 %*) |
*Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej) |