1 kg
Kod kreskowy: 5900344121582
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
glukoza
sól
substancja konserwująca: benzoesan sodu
regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas winowy (L(+)-), lakton kwasu glukonowego, octany sodu
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) lub Północno-Zachodnim Atlantyku (FAO 21) za pomocą włoków lub sieci okrążających i podrywek
80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*
ocet spirytusowy
olej rzepakowy
Tekst dotyczący alergenów
W zakładzie przetwarzane są również: skorupiaki, mleko, gluten, seler, soja, gorczyca i jaja.
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Solone filety ze śledzia atlantyckiego w oleju rzepakowym.
Cechy
gwarancja najwyższej jakości
ryba z Atlantyku
bez glutaminianu sodu
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 181
Głębokość - 225
Szerokość - 229
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Wiaderko
Adres producenta
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Dodatki
MSG (glutaminian) - Nie zawiera
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu po odsączeniu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 863 kJ / 208 kcal |
Tłuszcz: | 15,1 g |
w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,5 g |
Węglowodany: | 0,1 g |
w tym cukry: | 0,0 g |
Białko: | 17,8 g |
Sól: | 7,1 g |
Możliwe naturalne odchylenia |