1 szt - 0,900 litr
Kod kreskowy: 5900700113015
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
wino Malaga (5%)
stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar, karagen)
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
zagęszczony sok z buraka czerwonego
aromat
cukier
Maksymalna zawartość alkoholu: 1% obj.
rodzynki
olej kokosowy
syrop glukozowo-fruktozowy
syrop glukozowy
preparat serwatkowy (MLEKO)
odtworzone odtłuszczone MLEKO
woda
syrop cukru karmelizowanego
rum
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody z winem Malaga, sosem o smaku rumowym (18%) i rodzynkami w rumie (6%).
Pozostałe informacje
500 g e
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 132
Głębokość - 67
Szerokość - 197
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Infolinia: 801 313 115, koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
www.icecreamjoy.com
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Kraj
Country of Origin - Produkt UE
Telefon kontaktowy
801313115
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w UE ze składników pochodzących z różnych krajów.
Adres internetowy
www.icecreamjoy.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 100 ml = 2 x gałka** | %* 2 x gałka** |
---|---|---|---|
Energia | 790 kJ | 440 kJ | 5% |
Energia | 190 kcal | 100 kcal | 5% |
Tłuszcz | 6 g | 3,5 g | 5% |
w tym kwasy nasycone | 5 g | 3 g | 15% |
Węglowodany | 28 g | 15 g | 6% |
w tym cukry | 24 g | 14 g | 16% |
Białko | 2,5 g | 1,5 g | 3% |
Sól | 0,15 g | 0,084 g | 1% |
*% eeferencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 56 g; 900 ml / 500 g = 9 x (2 x gałka) |