1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5906730601041
Dodatkowe informacje
Producent
Suempol
Suempol
Kulinarna przygoda z łososiem od 30 lat firmy
Składniki
łosoś atlantycki (Salmo salar)
sól
Marka
Suempol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś atlantycki, wędzony na zimno, plastrowany
Cechy
wędzony na zimno
zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
O marce
Suempol
Kulinarna przygoda z łososiem od 30 lat firmy
Pozostałe informacje
Pakowany próżniowo.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia. Łososia należy wyjąć z lodówki 30 minut przed spożyciem, aby w pełni rozwinął się jego smak i aromat.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - -2
Maks. temp. °C - 4
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 169
Szerokość - 396
Głębokość - 10
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
Suempol Sp. z o.o.
ul. Białostocka 69A
17-100 Bielsk Podlaski
Adres zwrotny
Suempol Sp. z o.o.
ul. Białostocka 69A
17-100 Bielsk Podlaski
www.suempol.pl
Kontakt
Suempol Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
Adres kontaktowy
ul. Białostocka 69A
17-100 Bielsk Podlaski
Kraj
Kraj pochodzenia - Norwegia
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 2,5 sugerowanej porcji produktu.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Metoda produkcji: wyhodowane. Kraj pochodzenia: Norwegia
Adres internetowy
www.suempol.pl
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g produktu (porcja) | porcja pokrywa: %RWS* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 709 kJ/170 kcal | 8% |
Tłuszcz w tym: | 10 g | 14% |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g | 6% |
Węglowodany: | <0,5 g | 0% |
- w tym cukry | <0,5 g | 0% |
Białko | 20 g | 40% |
Sól | 3 g | 50% |
Kwasy tłuszczowe omega-3 | 1,5 g | - |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | ||
Opakowanie zawiera 2,5 sugerowanej porcji produktu. |