Makaron 4-jajeczny Piotr i Paweł rurka karbowana
Udostępnij na FacebookuTradycyjna receptura produkcji ciasta makaronowego. 20% składu produktu stanowią świeże jaja kurze. Forma makaronu polecana do przyrządzania dań z sosami, zapiekanek oraz sałatek.
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5907667890447
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka pszenna makaronowa typ 400, jaja kurze 20 %, woda, przyprawa - kurkuma.
Marka
" Piotr i Paweł "
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres :
naszeprodukty@piotripawel.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Zagotować wodę ( 1 litr na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość oleju oraz soli. Do gotującej się wody wrzucić makaron, nie przerywając wrzenia wody. Gotować na wolnym ogniu ( od czasu do czasu mieszając ) ok. 9 minut. Makaron po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą. Rurki karbowane to forma makaronu polecana do przyrządzania dań z sosami, zapiekanek oraz sałatek.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Adres zwrotny
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań