Produkt chwilowo niedostępny
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900247002711
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowana śmietanka (z mleka),
kultury bakterii kwasu mlekowego.
Dodatkowe informacje
Zawartość tłuszczu : 82%
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +4 °C do +8 °C
Przygotowanie i stosowanie
Produkt do smarowania pieczywa, gotowania, pieczenia oraz smażenia.
Adres producenta
Valio LTD , PO Box 337,
60101 Seinajoki
Adres zwrotny
Bunge Polska Sp. z o.o.
05-480 Karczew
ul. Jagodne 1
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 3058 kJ / 744 kcal |
tłuszcz | 82 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 46 g |
węglowodany | 0,8 g |
w tym cukry | 0,8 g |
białko | 0,6 g |
sól | 0,02 g* |
witamina A | 600 µg |
* Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu | |
** % referencyjnych do spożycia |