Ketchup łagodny but. plastikowa 430g
Udostępnij na FacebookuWyróżnia go wyjątkowy, delikatny smak oraz gęsta przecierowa konsystencja z wyczuwalnymi cząstkami warzyw.
1 szt - 0,430 kg
Kod kreskowy: 5901619150948
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
do bezpośredniego spożycia
Opis marketingowy
Wyróżnia go wyjątkowy, delikatny smak oraz gęsta przecierowa konsystencja z wyczuwalnymi cząstkami warzyw.
Składniki
pomidory (158 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), woda, warzywa 21,4% (marchew, seler, cebula), cukier, ocet spirytusowy 10%, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy.
Temperatura przechowywania min - max
5x25 °C
Nazwa producenta
Międzychód Nowicka Sp.J.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 19,2 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 22,7 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,5 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 409 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 97 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 19,2 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 22,7 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,5 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 409 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 97 kcal |