Migdały Piotr i Paweł w czekoladzie mlecznej
Udostępnij na FacebookuMigdały w czekoladzie mlecznej. Wytwarzane ręcznie - od selekcji surowców, po oblewanie, połyskowanie, pakowanie. Czekolada, która oblewane są bakalie stworzona jest według belgijskich receptur. Produkty nie zawierają konserwantów i barwników.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5900303007087
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Czekolada mleczna 73 % [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), miazga kakaowa, emulgatory (lecytyny (soja), polirycynooleinian poliglicerolu), aromat], migdały prażone 26%,
substancje glazurujące: guma arabska.
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 28%.
Marka
"Piotr i Paweł"
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres:
naszeprodukty@piotripawel.pl
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków arachidowych i innych orzechów.
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Orzechy laskowe - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
" Piotr i Paweł " S.A.
ul. Druskienicka 12,
60-476 Poznań
Adres zwrotny
" Piotr i Paweł " S.A.
ul. Druskienicka 12,
60-476 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 2305 kJ / 533 kcal |
Tłuszcz | 34 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 51 g |
w tym cukry | 47 g |
Białko | 8,8 g |
Sól | 0,33 g |