Milkeffekt Ser warkoczyk 50 g

Udostępnij na Facebooku

Milkeffekt Ser warkoczyk 50 g
  • Milkeffekt Ser warkoczyk 50 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt

Kod kreskowy: 8594032990788

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

kultury MLECZARSKIE

sól

MLEKO krowie pasteryzowane

podpuszczka mikrobiologiczna

Marka

Milkeffekt

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Warkoczyk: ser parzony półtłusty.

Pozostałe informacje

Pakowano w atmosferze ochronnej.

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Warunki przechowywania

Min. temp. °C - 2

Maks. temp. °C - 8

Przechowywanie

Należy spożyć do: data i numer partii w prawym dolnym rogu opakowania. Przechowywać w temperaturze od 2°C do +8°C. Spożyć natychmiast po otwarciu.

Jednostka sprzedażowa

Głębokość - 14

Szerokość - 57

Wysokość - 219

Rodzaj opakowania

Typ - Torebka

Adres producenta

Milkeffekt, a.s.,
Konská 559,
739 61 Třinec
Republika Czeska
www.milkeffekt.com

Adres zwrotny

Milkeffekt, a.s.,
Konská 559,
739 61 Třinec
Republika Czeska
www.milkeffekt.com

Adres kontaktowy

Konská 559,
739 61 Třinec
Republika Czeska

Kontakt

Milkeffekt, a.s.

Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania

Pakowane w atmosferze ochronnej

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)

Adres internetowy

www.milkeffekt.com

Wartości odżywcze

Wartości odżywczeWartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna988 kJ / 236 kcal
Tłuszcz13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone6,9 g
Węglowodany2,9 g
w tym cukry<0,5 g
Białko27 g
Sól4,4 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.