1 szt - 0,370 kg
Kod kreskowy: 5903767005231
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych
Marka
Jovi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Zsiadłe mleko.
Cechy
wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
wysoka zawartość białka
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Wypukłość wieczka jest naturalnym objawem obecności żywych kultur bakterii mlekowych.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Szerokość - 95
Wysokość - 116
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
Adres kontaktowy
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość białka
Kontakt
Lactalis Polska Sp. z o.o.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Rodzaj materiału opakowania
Opakowanie - 6 - PS
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Mleko pochodzi z Polski. Wyprodukowano w Polsce.
Email kontaktowy
jakosc@lactalis.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 212 kJ / 50 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 4,8 g |
w tym cukry | 4,8 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,13 g |