Morliny - Golonka wieprzowa w sosie musztardowo pomarańczowym
Udostępnij na FacebookuMorliny - Golonka wieprzowa w sosie musztardowo pomarańczowym
1 kg
Kod kreskowy: 2092631
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mięso z golonki wieprzowej z kością , bez skóry 79% ;
woda ,
sos musztardowo - pomarańczowy 8,7% ( musztarda 58% : woda , mączka z z gorczycy , ocet spirytusowy , cukier , sól , przyprawy ; olej roślinny rzepakowy , przyprawy , koncentrat pomarańczy 0,16% ) ;
sól ,
dekstroza ,
skrobia ,
syrop glukozowy ,
aromaty ,
błonnik cytrusowy ,
ekstrakty przypraw i warzyw ( zawiera seler ,
cukier ,
przyprawy .
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten , mleko ( łącznie z laktozą ) , soję ).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C .
Przygotowanie i stosowanie
Zużyć bezpośrednio po otwarciu opakowania . Spożyć po obróbce cieplnej.
Sposób przyrządzania :
- wyjmij produkt z opakowania , w którym się znajduje
- wyłóż produkt na tackę lub brytfankę .
- Piecz w piekarniku 60 min. w temperaturze 180°C..
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Animex Kutno Sp.z.o.o
Oddział K w Kutnie
ul. Południowa 4
99-300 Kutno
Adres zwrotny
Animex Kutno Sp.z.o.o
Oddział K w Kutnie
ul. Południowa 4
99-300 Kutno
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 622 kJ / 149 kcal |
Tłuszcz | 7,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 2,5 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 15 g |
Sól | 1,3 g |