1 szt - 0,250 litr
Kod kreskowy: 5901605000547
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Octim
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany.
Cechy
z Olsztynka
tylko z polskich jabłek
bez konserwantów
Poznaj Dobrą Żywność
Dodatkowe informacje
Dziedzictwo Kulinarne
Warmia, Mazury, Powiśle
Przygotowanie i stosowanie
Sposób użycia: Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
Przechowywanie
W suchym i chłodnym miejscu. Osad nie jest wadą, jest wynikiem naturalnych procesów biologicznych.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 51
Wysokość - 236
Szerokość - 51
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka
Adres producenta
Wyprodukowano i rozlano w:
OCTIM Wytwórnia Octu i Musztardy Sp. z o.o.,
ul. Zielona 2,
11-015 Olsztynek,
tel. 89 519 21 01,
www.octim.com.pl
Adres zwrotny
OCTIM Wytwórnia Octu i Musztardy Sp. z o.o.,
ul. Zielona 2,
11-015 Olsztynek,
tel. 89 519 21 01,
www.octim.com.pl
Kontakt
OCTIM Wytwórnia Octu i Musztardy Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Zielona 2,
11-015 Olsztynek
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
89 519 21 01
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 70 - Szkło bezbarwne
Adres internetowy
www.octim.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 ml |
---|---|
Wartość energetyczna: | 96 kJ / 22 kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 1,0 g |
w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0 g |